Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sygnatura + Avatar] Miyoshi

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1321130875-U250803.png

[/font]
Tematyka: Wszystko, co można ładnie zaprezentować: fantasy, anime, gra o tron (konkretnie Khaleesi) itp. itd. Najbardziej preferuję tą ostatnią tematykę, ale nie pogardzę innymi, które zostaną ładnie zaprezentowane.
Wysokość: Regulaminowa.
Szerokość: Regulaminowa.
Napis/y: Miyoshi (można dodać jakąś złotą myśl od siebie).
Kolorystyka: Wedle uznania.
Dodatkowe informacje od zlecającego: Może być to większa sygnaturka, może być taka w wymiarach około 180x370, wedle uznania. Macie szerokie pole do popisu. ;-) Nagrodą za najlepszą pracę będzie 200 lajków.

Generator by krycha1996 dla FanART

1321130846-U250803.png

Tematyka: Taki, jak sygnatura.
Wysokość: Minimalnie 150, maksymalnie 300.
Szerokość: J/w.
Napis/y: Brak.
Kolorystyka: -
Dodatkowe informacje od zlecającego: Avatar ma być wycinkiem z sygnatury. Jednak proszę o estetykę i zrobienie go tak, aby fragment, który zostanie przedstawiony ładnie prezentował się na niewielkim obrazku. ;-)

Generator by krycha1996 dla

Opublikowano

1372370628-U753536.png

Bardzo ładna praca. Taka prosta i schludna. Tylko jak już robicie sygnaturki to kompletujcie je od razu z avatarami, bo zawsze wygodniej coś wybrać. ;-)

1372372496-U137250.jpg

1372372528-U137250.jpg

Napisu nie dodawałem bo nie chciałaś ^^

Wiem. Pisałam Ci już na GG, co myślę o tej pracy. Naprawdę pomysłowa. :)

Oczywiście czekam dalej, chciałabym, aby ta sygnaturka była wyjątkowa oraz żeby mi posłużyła przez jakiś czas. ;-)

Opublikowano

1372372496-U137250.jpg

1372372528-U137250.jpg

Napisu nie dodawałem bo nie chciałaś ^^

Powinnam to uznać za plagiat, ale na szczęście zbyt trudno by było później dociekać i tłumaczyć, że plagiat to również wykorzystywanie grafik, które są objęte copyrightem bez zgody autora,

Następnym razem, zanim wytniesz mały fragment z czyjejś pracy, tworząc z tego dla kogoś projekt, zastanów się dwa razy.

Dla Miyo:

1372383900-U247153.png

1372384012-U247153.png

To taki filtr, nie pixeloza ;-) "crystal"

Btw, kiedy zamknęłaś swoje ostatnie zlecenie?:>

Opublikowano

Powinnam to uznać za plagiat, ale na szczęście zbyt trudno by było później dociekać i tłumaczyć, że plagiat to również wykorzystywanie grafik, które są objęte copyrightem bez zgody autora,

Następnym razem, zanim wytniesz mały fragment z czyjejś pracy, tworząc z tego dla kogoś projekt, zastanów się dwa razy.

Dla Miyo:

1372383900-U247153.png

1372384012-U247153.png

To taki filtr, nie pixeloza ;-) "crystal"

Btw, kiedy zamknęłaś swoje ostatnie zlecenie?:>

A no racja :D Sorry Wredna, nie spojrzałem na deviancie, jak używałem tego do mojej pracy i nie wiedziałem dokładnie czy to ma prawa autorskie :)

Jeszcze raz sorry :)

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Poszperałam troszkę w internecie i znalazłam parę naprawdę fajnych stocków, z których można stworzyć ciekawe prace. :P Wrzucam paczkę tychże obrazków. Grafiki od 1-4 są według mnie najlepsze. :3

Paczka:

http://speedy.sh/JZHcC/Khaleesi.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/64a9d28eca7071e5acf1ed6329e23f88bfb9e43795470fca02dd51187d6e5ee4/analysis/1372457842/

Z góry dziękuję. ^^

Opublikowano

Poszperałam troszkę w internecie i znalazłam parę naprawdę fajnych stocków, z których można stworzyć ciekawe prace. :P Wrzucam paczkę tychże obrazków. Grafiki od 1-4 są według mnie najlepsze. :3

Paczka:

http://speedy.sh/JZHcC/Khaleesi.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/64a9d28eca7071e5acf1ed6329e23f88bfb9e43795470fca02dd51187d6e5ee4/analysis/1372457842/

Z góry dziękuję. ^^

Macie tutaj paczkę ze stockami! :D Obrazki ponumerowane od 1 do 4 są najlepsze, więc możecie się nimi posłużyć. :)

Opublikowano

Dzięki Jula. ;x Ciężko będzie wybrać, bo podobają mi się Twoje prace, Wrednej oraz Nostelona. :3 Poczekam jeszcze dzień, może dwa (i tak limit musi mi się odnowić xD). W razie czego wezmę dwie prace i dwie nagrodzę. :3

Opublikowano

Ja zrobiłem z wilkiem:

Miyoshi_zpsd9e65d75.png

Fajne. :3 A zmieściłbyś gdzieś tam napis Miyoshi? :D Jakbyś miał czas to możesz spróbować zrobić coś z Khaleesi z paczki, którą wrzuciłam. ;c

Opublikowano

Fajne. :3 A zmieściłbyś gdzieś tam napis Miyoshi? :D Jakbyś miał czas to możesz spróbować zrobić coś z Khaleesi z paczki, którą wrzuciłam. ;c

nie mam czcionek, bo reinstal systemu :\ mogę podrzucić psd ewentualnie, co do Khaleesi to jak na razie nie chce mi się ;d

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

nie mam czcionek, bo reinstal systemu :\ mogę podrzucić psd ewentualnie, co do Khaleesi to jak na razie nie chce mi się ;d

No okej. :c Szkoda, bo jakbyś zrobił coś podobnego do tego wilczka.. ah! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...